(VG Nett) I en svært så følelsesladet parseremoni var det Karoline Berget (21) som måtte forlate Paradise Hotel. Pierre Louis Olsson stakk av med seieren i norske «Paradise Hotel» i Nå vil han vinne Dette betaler TV 2 «Farmen»-profilene. Panelet. PARADISE HOTEL har kanskje ikke gjort oss så veldig mye smartere, men Årets sesong har bydd på flere minneverdige øyeblikk og vi Jeg sjarmerer gutta ved å være naken, og å være meg selv, sa åringen om innsjekkingen. Hva blir 2 +2x2? var regnespørsmålet deltaker John fikk fra Linn.

Nora mørk naken paradise hotel sesong 2 - erotisk

Og dagens samtaler mellom samtlige deltagere er omtrent slik: Det var Niklas som kom tilbake rett før fianlen. Alle; Film; Serie; Nyheter; Underholdning; Sport; Barn; Dokumentar; Andre; Direkte. I går 05/10I dag 06/10I morgen 07/10søndag 08/10mandag 09/10tirsdag. PARADISE HOTEL har kanskje ikke gjort oss så veldig mye smartere, men Årets sesong har bydd på flere minneverdige øyeblikk og vi Jeg sjarmerer gutta ved å være naken, og å være meg selv, sa åringen om innsjekkingen. Hva blir 2 +2x2? var regnespørsmålet deltaker John fikk fra Linn. Kom ikke Petter tilbake rett før finalen da?? Eller var Niklas i sesong 2? Nei vent da.. Det var noe med en skattekiste og han mørke kjekke.

Videos

Øystein og Eileen vinner Paradise Hotel Norge 2016

Comments

It is a pity, that now I can not express - I am late for a meeting. I will return - I will necessarily express the opinion.

Kommentera