thai massasje med happy ending siam thai massasje oslo

I Oslo finnes det mange thai -steder som gir massasje, de annonserer ofte i aviser, men oftest på nett. Men de er også enkle å finne uten å se på. Hei Jeg var for andre gang på et massasje studio "thai" utgave. Min eks fikk " Happy ending " etter aromaterapi på hotellet hvos vi var en weekend i Krakow. Han fikk damen ALLE thai massasje stedene i Oslo tilbyr dette. Alle svarte at de tilbød thaimassasje og oljemassasje. På spørsmål om de tilbød noe ekstra eller «happy ending», svarte tre av seks av dem. thai massasje med happy ending siam thai massasje oslo

Thai massasje med happy ending siam thai massasje oslo - norsk

Men si heller ikke noe mer. Er jo ikke alle som gidder å stresse hele Oslo rundt for å bli "tatt" på. Rart eller ei, så gjorde jeg altså det. Det er også litt forskjellig fra behandler til behandler.

Videos

Sawasdee Thai Aroma - Thai Massage in Oslo at Frogner; Menu Alle svarte at de tilbød thaimassasje og oljemassasje. På spørsmål om de tilbød noe ekstra eller «happy ending», svarte tre av seks av dem. Flere av thaimassasje -instituttene i Oslo tilbyr seksuelle tjenester. og går inn for mer enn en happy ending, downtownstudio.eu knull samt at jeg får tilbakemelding. Det første stedet hette siam og lå ved parkveien. Godt at du ble fornøyd da, tydligvis såpass happy at du ikke husker . Har nylig besøkt Sabai Sabai Thaimassasje og fått en utmerket dobbelttime med Pon og Kaysa. Flere resultater fra downtownstudio.eu.

Comments

You are not right. I am assured. Let's discuss it. Write to me in PM, we will communicate.

Kommentera